Concert Els pets - Som de Mar | Festival de Música a Lloret de Mar - Jardins de Santa Clotilde

Els Pets

19 - 27 Agost

Jardins de Santa Clotilde, Lloret de Mar

HO TENIM TOT

Els Pets tornen amb el disc mes lluminós de la seva carrera.

Els Pets tornen amb un cop de puny a la taula. Es tracta de 1963, un disc arrabatador, elèctric i descarat, un nou treball ple de melodies enganxoses, que aposta clarament per un pop de guitarres esmolat i rotund, una col.lecció de cançons emmirallades en els clàssics de power pop britànic però al mateix temps amb una voluntat moderna i contemporània.

A 1963, Els Pets, amb la producció austera i sense colorants de Joan Pons, fan una clara aposta sonora per l’optimisme adult, cançons curtes i directes sense cap mena de farciment, peces de poc més de dos minuts amb un punt extra de vitalitat per vestir unes lletres que sovint recuperen el toc irònic i descregut dels seus inicis, sense oblidar aquest detallisme quotidià ple de sensibilitat que els caracteritza.

Escoltant aquestes noves cançons queda clar que el trio tarragoní no s’ha deixat amanyagar pels premis i guardons dels darrers temps i que ha decidit teixir un antídot sonor a la grisor de la pandèmia, un al.legat musical a les ganes de viure i als bons temps que de ben segur han de venir.